Så kan vi hjälpa er

Om du ska installera solceller är det av absolut största vikt att anlita en erfaren och kunnig firma. Hos oss får du precis det, samtidigt som vi gör mer än bara själva installationsdelen. På så vis slipper du tänka på att kontakta flera aktörer, och kan njuta av att vi sköter allting från start till slut.

services_icon1

Rådgivning

Det räcker med att du slår oss en signal eller fyller i kontaktformuläret så är vi igång. Vi vet att det är ett omfattande område att förstå sig på – men du kan lämna över allting till oss. Vi kommer med tips och råd på vad du bör välja, helt efter dina förutsättningar när det kommer till både takyta och budget.

services_icon1

Förarbete

Att installera solceller kräver mer arbete än att enbart genomföra installationen. Det krävs en del förarbete innan. Detta innefattar att vi kommer ut till ett platsbesök hos dig, då vi beräknar och tar fram underlag för hur arbetet kommer att se ut. Därefter gör vi en beställning.

services_icon1.png

Installation

Vi har installerat solceller i många år och gör det snabbt och effektivt. När det passar dig som bäst sköter vi installationen på ett tryggt och säkert sätt och ser till att kvalitetssäkra arbetet så att du kan vara trygg i att det står sig under många år framöver.

services_icon1

Uppföljning

Solcellerna är installerade och arbetet är färdigt. Vi lämnar dig dock inte där. Med oss får du en firma som du alltid kan ringa till oavsett hur lång tid som gått, och vi stämmer mer än gärna av med dig till och från om någon fråga skulle ha dykt upp under tiden. Eftersom vi är ett lokalt företag kan vi gärna svänga förbi vid behov!