Vårt företag

Vi är ett helt komplett elinstallationsföretag, men vår inriktning och vår passion är solenergi att effektivisera energilösningar. Vårt fokus kom till just för att vi blir mer digitala och när fler elektriska produkter kommer till användning så måste energiförbrukningen förbättras. Med oss  och våra produkter är det precis vad vi uppnår.

Vi utvecklas alltid

För oss är det viktigaste som finns att ständigt leverera i högsta kvalitet, men vi nöjer vi oss aldrig. Vi vill alltid bli bättre och lära oss mer, och därför utbildar vi oss så ofta och mycket vi kan. På så vis blir vi ett företag som alltid utvecklas och blir bättre. För dig som kund innebär det att du får en hungrig aktör som inte är nöjd förrän du är det – och det är ju bara gynnsamt för dig, eller hur?

Ett bolag för alla

Vi vet att solceller är en ganska klurig sak att förstå sig på om du inte jobbar med det. Därför vill vi, förutom att hjälpa dig, även utbilda dig så att du förstår precis vad vi gör när vi arbetar hos dig. Dessutom finns vi alltid tillgängliga om någon fråga eller fundering uppstår under tiden.

Varmt välkommen till oss på Solvision!