Solceller företag Huddinge

AstraEnergi AB

Välkommen till AstraEnergi AB! Vi är ett elinstallationsföretag som specialiserar oss på att bidra till omställningen till grön energi genom att installera solceller. Vi är ett lokalt företag som erbjuder smidiga helhetslösningar åt flera kundgrupper. Med oss kan du alltid förvänta dig förmånliga priser och en trygg process. Just nu kan du även dra nytta av avdraget för grön energi vilket ger dig en kraftig rabatt på installationen. Hör av dig till oss direkt för att komma igång!

Ständig utveckling

För oss är det viktigaste som finns att ständigt leverera lösningar av högsta kvalitet. För att kunna göra detta strävar vi efter att ständigt utvecklas, bli bättre och lära oss mer. Av den anledningen vidareutbildar vi oss så ofta och mycket vi kan och ser även till att hålla koll på det senaste inom branschen. För dig som kund innebär det att du får hjälp av en kunnig och uppdaterad aktör som inte är nöjd förrän du är det. Kontakta AstraEnergi AB för att få en kostnadsfri offert!

Solceller bra i Huddinge

Ett bolag för alla

Produkter inom grön teknik kan vara kluriga att förstå sig på, i synnerhet eftersom utvecklingen går i en snabb takt. Därför vill vi på AstraEnergi AB, förutom att hjälpa dig, även informera dig så att du förstår precis vad vi gör när vi arbetar hos dig. Dessutom finns vi alltid tillgängliga om någon fråga eller fundering uppstår under tiden eller efter installationen!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify