Så kan vi hjälpa er

Om du ska installera solceller är det av absolut största vikt att anlita en erfaren och kunnig firma. Hos oss får du precis det, samtidigt som vi gör mer än bara själva installationsdelen. På så vis slipper du tänka på att kontakta flera aktörer, och kan njuta av att vi sköter allting från start till slut.

img

Rådgivning

Det räcker egentligen med att ni slår oss en signal eller mailar oss så är vi igång. Vi vet att det är ett omfattande område att förstå sig på – men ni kan lämna över allting till oss. Vi kommer med tips och råd på vad ni bör välja, helt efter era förutsättningar både på hem och budget.

img

Förarbete

Att installera solceller kräver mer arbete än att åka dit och installera dem. Självklart kommer vi ut till er, beräknar och tar fram underlag för hur arbetet kommer att se ut. Om ni önskar får ni mer än gärna vara i loopen och vi berättar alltid hur jobbet fortlöper.

img

Installation

Vi har installerat solceller i många, många år och gör det snabbt och effektivt. När det passar er som bäst sköter vi installationen på ett tryggt och säkert sätt och ser till att det blir alldeles optimalt och snyggt.

img

Uppföljning

Solcellerna är installerade och arbetet är färdigt. Vi lämnar er dock inte där. Med oss får ni en firma som ni alltid kan ringa till oavsett hur lång tid som gått, och vi stämmer mer än gärna av med er till och från om någon fråga skulle ha dykt upp under tiden.